Објављено 18.07.2017.

Udruženje Roditelja i dece Brodić Parkić iz Rume

УДРУЖЕЊЕ РОДИТЕЉА ДЕЦЕ БРОДИЋ ПАРКИЋ

01.01.2017. – 31.12.2017.
УДРУЖЕЊЕ РОДИТЕЉА ДЕЦЕ БРОДИЋ ПАРКИЋ РУМА,ГЛАВНА 232, ВЕЛИКИ ПАРК-ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ Интернет презентација:http://www.brodicparkic.org.rs/ +381(0)60 60-16-360 ,+381(0)60 60-16-359 ,+381(0)60 60-16-358 Пошту слати на адресу Председника удружења:Змај Јовина 30 ПИБ:107601319 Матични број:28084595 Жиро Рачун Бр:160-373845-55 код :Banka Intesa У складу са одредбама чл. 11 и 12 Закона о удружењима (»Службени лист РС«, бр. 51/09), на оснивачкој скупштини одржаној дана 28. априла 2012. године у Руми, усвојен је Статут. Удружење родитеља деце предшколског узраста Бродић Паркић из Руме(у даљем тексту Удружење) је усвајајући СТАТУТ(у 2017 промениће се у статуту деловање удружења на сву децу до пунолества),опредио се за рад са најмлађим нашим суграђанима полазећи од предпоставке да је темељ неког друштва ПОРОДИЦА и да као почетак градње јаког детета је у изграђивању здравих наших потомака.Да не би у најранијем периоду одрастања наша деца била прпуштена само родитељима,васпитачима,ми смо узели на себе да им покажемо кроз игру и дружење како да направе прве кораке у животу.У нашем граду Руми, као једном од ретких градова(по броју становника)саграђен је деци прелепи објекат,који треба сачувати и за остале најмлађе суграђане.Зато је Удружење у свом програмо зацртало и да чува и сачува овај објекат,како би се још многе генерације најмлађих ту безбрижно играле и уз своје родитеље проводиле слободно време. http://www.brodicparkic.org.rs/udruzenje.html